Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Apa yang lebih baik daripada mendapat telefon pintar PERCUMA apabila anda menaiki kereta api? Inilah peluang anda untuk pergi dengan telefon pintar serba baharu dan barangan eksklusif ONE dalam kempen ONE redRIDER kami!

Apa yang anda perlu lakukan ialah menaiki Rapid KL MRT, LRT atau Monoreldi mana-mana sahaja dalam Lembah Klang, imbas kod QR pada token kereta api untuk berpeluang menang!

Menangi hadiah bulanan yang menakjubkan ini:

Ikuti langkah mudah di bawah untuk menang:

ATAU

* Untuk senarai penuh negara dan caj panggilan masing-masing, sila semak di sini.
*Semua harga yang dinyatakan tidak termasuk Cukai Perkhidmatan, hanya terpakai untuk pengguna Pascabayar redONE.

Semak Liputan

Dikuasakan oleh Celcom Axiata, pengguna redONE kami dapat menikmati liputan rangkaian terluas dan terbaik yang sama di seluruh Malaysia.

Cari Ejen

Lawati salah satu ejen atau rakan kongsi kami yang dilantik di rantau anda.

 1. Siapa yang layak untuk kempen ini?
  Kempen ini terbuka kepada semua pengguna kereta api myrapid menggunakan token kereta api. Kempen ini tidak terbuka kepada pekerja redONE, agensi yang dilantik, Premier Shops dan penasihat jualannya serta keluarga terdekat masing-masing.
 2. Bagaimanakah saya boleh menyertai kempen ini?
  Untuk menyertai kempen ini, anda dikehendaki menjadi pengguna kereta api myrapid yang menggunakan token kereta api untuk mengimbas kod QR yang menuju ke halaman kempen ini. Anda juga dikehendaki mengisi butiran dan maklumat yang diminta dengan tepat. Terdapat sebelas (11) pemenang bulanan yang akan dimaklumkan melalui telefon / E-mel.
 3. Apakah hadiahnya?
  Hadiah bulanan adalah satu (1) telefon pintar PERCUMA dan 10 barangan eksklusif redONE.
 4. Bagaimanakah pemenang akan dimaklumkan?
  Wakil redONE akan E-mel, menghantar mesej atau membuat tiga (3) panggilan telefon kepada penunggang terpilih pada waktu pejabat dari 9.00 pagi hingga 6.00 petang. Jika anda tidak dapat dihubungi selepas tiga (3) percubaan, nama anda akan ditarik balik dan pemenang lain akan dipilih. Teks / E-mel mesti dibalas dalam masa 5 hari bekerja.
 5. Berapakah bilangan pemenang yang akan dipilih setiap bulan?
  Sebelas (11) pelumba akan dipilih setiap bulan dalam tempoh kempen sebagai pemenang bulan tersebut.
 6. Apakah yang mesti dilakukan oleh pemenang yang disenarai pendekkan?
  Pemenang yang dipilih mesti terlebih dahulu menjawab soalan mudah apabila dia menerima panggilan / teks / E-mel daripada wakil redONE sebelum diisytiharkan sebagai pemenang.

Terma dan Syarat redRIDER

redONE #redRIDER (“Kempen”) dianjurkan oleh redONE Network Sdn Bhd (“redONE”).

Kempen bermula dari 1 Januari 2022, 12.00am sehingga notis selanjutnya (“Tempoh Kempen”).

Dengan menyertai Kempen ini, anda dianggap telah membaca dan bersetuju untuk terikat dengan terma & syarat berikut.

A. KELAYAKAN

a. Kempen ini terbuka kepada semua pengguna kereta api myrapid menggunakan token kereta api.
b. Kempen ini tidak terbuka kepada pekerja redONE, agensi yang dilantik, Premier Shops dan penasihat jualannya serta keluarga terdekat masing-masing.

B. MEKANIK KEMPEN

a. Untuk menyertai kempen ini, anda dikehendaki menjadi pengguna kereta api myrapid yang menggunakan token kereta api untuk mengimbas kod QR yang menuju ke halaman kempen ini.
b. Anda juga dikehendaki mengisi butiran dan maklumat yang diminta dengan tepat.
c. Terdapat sebelas (11) pemenang bulanan yang akan dimaklumkan melalui telefon / E-mel.

C. HADIAH

a. Hadiah bulanan adalah satu (1) telefon pintar PERCUMA dan 10 barangan eksklusif redONE.
b. Hadiah yang dimenangi tidak boleh dipindah milik, boleh diserah hak, boleh ditukar atau ditebus oleh pemenang dalam sebarang bentuk atau cara lain selain daripada yang ditentukan oleh redONE.

D. KRITERIA PEMENANG

a. Sebelas (11) pelumba akan dipilih setiap bulan dalam tempoh kempen sebagai pemenang bulan tersebut.
b. Pemenang yang dipilih mesti terlebih dahulu menjawab soalan mudah apabila dia menerima panggilan / teks / E-mel daripada wakil redONE sebelum diisytiharkan sebagai pemenang.
c. Pemenang yang dipilih akan dihubungi dalam tempoh 20 hari bekerja pada bulan kalendar berikutnya.
d. Wakil redONE akan E-mel, menghantar mesej atau membuat tiga (3) panggilan telefon kepada penunggang terpilih pada waktu pejabat dari 9.00 pagi hingga 6.00 petang. Jika anda tidak dapat dihubungi selepas tiga (3) percubaan, nama anda akan ditarik balik dan pemenang lain akan dipilih. Teks / E-mel mesti dibalas dalam masa 5 hari bekerja.
e. Penyertaan peserta hanya sah dengan mengimbas kod QR dari token kereta api. Kaedah penyerahan lain akan dibatalkan.
f. Setiap pemenang hanya boleh 1 hadiah sepanjang tempoh kempen.

E. UMUM

a. redONE berhak untuk meminda, mengubah, memadam atau menambah mana-mana Terma dan Syarat kempen ini dan/atau menggantikan atau menggantikan Hadiah yang ditawarkan dalam kempen ini dengan hadiah bernilai serupa dan/atau mengubah suai, membatalkan, menamatkan atau menggantung kempen pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu. Tiada pampasan dalam bentuk wang tunai atau apa-apa jenis akan diberikan untuk sebarang kerugian atau kerosakan yang dialami atau ditanggung oleh Pemenang Layak akibat daripada perkara di atas.
b. redONE berhak untuk menolak atau menolak sebarang penyertaan dengan serta-merta, atau membatalkan hadiah atas apa jua sebab sekalipun. Keputusan kami adalah muktamad dan anda tidak berhak untuk mempersoalkan keputusan kami.
c. Dengan menyertai Kempen, peserta bersetuju dan membenarkan redONE untuk mengumpul, menggunakan, memproses nama mereka, Nombor Pengenalan (IC) bertopeng dan butiran lain (“Data Peribadi”) untuk tujuan jualan dan pemasaran, menjalankan Kempen, termasuk tetapi tidak terhad kepada mengumumkan dan menerbitkan Data Peribadi dan/atau gambar Pemenang Terpilih di laman web redONE untuk tujuan pengiklanan dan publisiti.
d. redONE mempunyai hak untuk menggantikan hadiah jika perlu.
e. Semua keputusan adalah muktamad.

English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM