Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Apa yang lebih baik daripada mendapat telefon pintar PERCUMA apabila anda menaiki pengangkutan tren? Ini adalah peluang anda membawa pulang telefon pintar baharu dan barangan ekslusif redONE dengan kempen redRIDER redONE kami!

Apa yang anda perlu lakukan adalah menggunakan pengangkutan tren, Rapid KL MRT, LRT atau Monorail di dalam kawasan Lembah Klang, imbas kod QR di token tren dan anda berpeluang untuk menang!

Menangi hadiah bulanan yang menakjubkan ini:

Ikut langkah-langkah mudah di bawah untuk menang:

* Untuk senarai penuh negara dan caj panggilan masing-masing, sila semak di sini. *Semua harga yang dinyatakan tidak termasuk Cukai Perkhidmatan, hanya terpakai untuk pengguna Pascabayar redONE.

Semak Liputan

Dikuasakan oleh Celcom Axiata, pengguna redONE kami dapat menikmati rangkaian rangkaian terluas dan terbaik yang sama di seluruh Malaysia.

Cari Ejen

Lawati salah satu ejen atau rakan kongsi kami yang dilantik di rantau anda.

 1. Siapakah yang layak untuk kempen ini?
  Kempen ini terbuka kepada semua pengguna token myrapid. Kempen ini tidak terbuka kepada pekerja redONE, agensi yang dilantik, Kedai Premier dan penasihat jualan serta ahli keluarga terdekat mereka.

 1. Bagaimanakah saya boleh menyertai kempen ini?
  Untuk menyertai kempen ini, anda dikehendaki untuk menjadi pengguna token Myrapid dan imbas kod QR yang akan membawa anda ke halaman kempen ini. Anda juga dikehendaki untuk mengisi dengan tepat maklumat yang diminta. Akan ada 11 pemenang bulanan yang akan dihubungi menerusi panggilan telefon / teks / e-mel.

 1. Apakah hadiah yang diberikan?
  Hadiah bulanan adalah PERCUMA satu (1) telefon pintar dan 10 barangan eksklusif redONE.

 1. Bagaimanakah pemenang akan di hubungi?
  Wakil redONE akan e-mel, teks atau membuat tiga (3) panggilan telefon kepada pemenang terpilih pada waktu pejabat dari jam 9 pagi hingga 6 petang. Jika anda tidak dapat dihubungi setelah tiga (3) kali percubaan, nama anda akan digugurkan dan pemenang lain akan dipilih. Teks / E-mel harus dibalas dalam tempoh 5 hari bekerja.

 1. Bagaimanakah pemenang akan dipilih setiap bulan?
  Sebelas (11) pemenang akan dipilih setiap bulan dalam tempoh kempen sebagai pemenang bulan itu.

 1. Apakah yang perlu dilakukan oleh pemenang terpilih?
  Pemenang yang terpilih mesti menjawab soalan mudah terlebih dahulu apabila dia menerima panggilan/ teks / e-mel dari wakil redONE sebelum diisytiharkan sebagai pemenang.

Terma dan Syarat redRIDER

redONE #redRIDER (“Kempen”) dianjurkan oleh redONE Network Sdn Bhd (“redONE”).

Kempen bermula dari 1 Januari 2022, 12.00 am sehingga diberitahu kelak (“Tempoh Kempen”).

Dengan menyertai kempen ini, anda dianggap telah membaca dan bersetuju dengan terma & syarat seperti yang berikut.

 1. KELAYAKAN
  1. Kempen ini terbuka kepada semua pengguna token myrapid.
  2. Kempen ini tidak terbuka kepada pekerja redONE, agensi yang dilantik, Kedai Premier dan penasihat jualan serta ahli keluarga terdekat mereka.

 2. MEKANIK KEMPEN
  1. Untuk menyertai kempen ini, anda dikehendaki untuk menjadi pengguna token Myrapid dan imbas kod QR yang akan membawa anda ke halaman kempen ini.
  2. Anda juga dikehendaki untuk mengisi dengan tepat maklumat yang diminta.
  3. Akan ada 11 pemenang bulanan yang akan dihubungi menerusi panggilan telefon / teks / e-mel.

 3. HADIAH
  1. Hadiah bulanan adalah PERCUMA satu (1) telefon pintar dan 10 barangan eksklusif redONE.
  2. Hadiah yang dimenangi tidak boleh dipindah milik, diserahkan, ditukar atau ditebus pemenang dalam bentuk atau cara lain selain daripada yang ditentukan oleh redONE.

 4. KRITERIA PEMENANG
  1. Sebelas (11) pemenang akan dipilih setiap bulan dalam tempoh kempen sebagai pemenang bulan itu.
  2. Pemenang yang terpilih mesti menjawab soalan mudah terlebih dahulu apabila dia menerima panggilan/ teks / e-mel dari wakil redONE sebelum diisytiharkan sebagai pemenang.
  3. Pemenang terpilih akan dihubungi dalam tempoh 20 hari bekerja bulan berikutnya.
  4. Wakil redONE akan e-mel, teks atau membuat tiga (3) panggilan telefon kepada pemenang terpilih pada waktu pejabat dari jam 9 pagi hingga 6 petang. Jika anda tidak dapat dihubungi setelah tiga (3) kali percubaan, nama anda akan digugurkan dan pemenang lain akan dipilih. Teks / E-mel harus dibalas dalam tempoh 5 hari bekerja.
  5. Penyertaan peserta hanya sah dengan mengimbas kod QR dari token. Kaedah penyertaan lain akan dibatalkan.
  6. Setiap pemenang hanya dapat 1 hadiah sepanjang tempoh kempen.

 5. UMUM
  1. redONE berhak untuk mengubah, menghapus atau menambah mana-mana terma dan syarat kempen ini dan/atau menggantikan hadiah yang ditawarkan di dalam kempen ini dengan hadiah bernilai serupa dan/atau untuk mengubah, membatalkan, menangguhkan kempen pada bila-bila masa tanpa notis lanjut. Tiada pampasan dalam bentuk tunai atau jenis apa pun yang akan diberikan untuk sebarang kerugian atau kerosakan yang dialami atau ditanggung pemenang yang layak untuk perkara di atas.
  2. redONE berhak untuk menolak atau tidak menerima penyertaan daripada peserta atau menarik kembali hadiah atas apa pun alasan. Keputusan kami adalah muktamad dan anda tidak berhak untuk mempersoalkan keputusan kami.
  3. Dengan menyertai kempen ini, peserta memberikan persetujuan dan memberikan hak kepada redONE untuk mengumpulkan, mengguna dan memproses nama mereka, kad pengenalan (IC) dan maklumat lain (data peribadi) untuk tujuan jualan dan pemasaran, menjalankan kempen, termasuk tetapi tidak terhad kepada pengumuman data peribadi dan/atau gambar pemenang terpilih di laman web redONE untuk tujuan pengiklanan dan publisiti.
  4. redONE berhak untuk menggantikan hadiah sekiranya perlu.
  5. Semua keputusan adalah muktamad.
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM