Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Gambaran Keseluruhan Korporat

redONE Network Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 2012. Kami berbangga dikenali sebagai Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) pertama di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan Pascabayar mudah alih menggunakan infrastruktur 4G LTE terluas pengendali rangkaian mudah alih terkemuka.

Hari ini, sebagai MVNO terbesar di Asia Tenggara, kami bukan sahaja menumpukan pada Pelan Pascabayar tetapi juga pelan Prabayar kerana kami ingin memenuhi keperluan semua orang dari semua lapisan masyarakat.

Falsafah dan perkhidmatan kami direka dan diilhamkan oleh aspirasi pelanggan kami, dan kami berusaha untuk menyampaikan perkara yang benar-benar penting, dengan cara yang paling mudah dan praktikal.

Kami berhasrat untuk menawarkan pelanggan kami tawaran terbaik dengan banyak data mudah alih dan panggilan suara pada harga paling berpatutan. Tanpa bungkusan atau pakej rumit yang anda tidak mahu atau perlukan, kami memberikan anda nilai terbaik untuk wang anda.

Nilai dan amalan harian kami telah menyebabkan redONE dinobatkan sebagai Pembekal Perkhidmatan Terbaik MNVO selama tiga tahun berturut-turut (2014, 2015 & 2016) dan buat pertama kalinya pada 2016, redONE memenangi Anugerah Penjenamaan Korporat BrandLaureate 2015-2016, kami juga menerima Anugerah Bintang Terbaik SOBA dalam Jenama & Pemasaran pada 2020, dan Anugerah Inisiatif Digital Terbaik Telekom Asia pada 2022.

Anugerah yang kami terima adalah bukti kerja keras, dedikasi dan komitmen kami untuk memberikan anda tawaran terbaik yang tidak dapat anda tolak. Jadi, mari kita kembali kepada Asas. Mulakan penjimatan dengan redONE sekarang!

Penglihatan

Menjadi MVNO terbesar di rantau ASEAN.

Nilai

Kembali kepada Asas – kehidupan sudah cukup rumit.

English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM