Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Eksklusif untuk warga Sabah, dapatkan jersi Sabah FC PERCUMA dengan pek permulaan redONE Prepaid
atau langgan pelan tanpa had redONE Postpaid sekarang!

Daftar dan dapatkan jersi Sabah FC PERCUMA sekarang!

Ikuti kami untuk lebih banyak promosi dan peraduan yang eksklusif

* Untuk senarai penuh negara dan caj panggilan masing-masing, sila semak di sini. *Semua harga yang dinyatakan tidak termasuk Cukai Perkhidmatan, hanya terpakai untuk pengguna Pascabayar redONE.

Semak Liputan

Dikuasakan oleh Celcom Axiata, pengguna redONE kami dapat menikmati liputan rangkaian terluas dan terbaik yang sama di seluruh Malaysia.

Cari Ejen

Lawati salah satu ejen atau rakan kongsi kami yang dilantik di rantau anda.

 1. Peraduan ini tentang apa?
  Para pelanggan yang mendaftar ke redONE Prepaid atau redONE Postpaid akan menerima 1 (satu) helai jersi Sabah FC secara percuma.
 2. Di manakah saya boleh mendaftar untuk promosi ini?
  Anda boleh membeli pek permulaan BeyondLite dengan mana-mana penjual redONE Prepaid atau mendaftar ke pelan SFC50 di cawangan atau rakan niaga terdekat anda.
 3. Siapakah yang layak untuk promosi ini?
  Semua pelanggan baru redONE Prepaid dan redONE Postpaid serta pelanggan MNP port-masuk bermula Februari 2022 (tiada termasuk M2M).
 4. Bagaimanakah saya boleh dapatkan jersi Sabah FC secara percuma?
  Terdapat dua cara untuk dapatkan jersi Sabah FC secara percuma. Pertama, pelanggan boleh membeli pek permulaan RM10 BeyondLite dan membuat bayaran pendahuluan sebanyak RM180 atau kedua, pelanggan boleh mendaftar ke pelan redONE Postpaid SFC50.
 5. Jika saya membeli pek permulaan BeyondLite, bilakah saya boleh dapatkan kredit tambah-nilai RM30?
  Anda akan menerima kredit tambah nilai RM30 apabila anda mendapat SMS pengaktifan yang menyatakan bahawa pendaftaran anda telah berjaya. Kredit RM30 anda akan diberikan dalam denominasi RM5 selama 6 bulan. Adakah terdapat yuran pendaftaran atau deposit untuk promosi ini?
 6. Adakah terdapat yuran pendaftaran atau deposit untuk promosi ini?
  Ya. Pelanggan baharu dan pelanggan port-masuk redONE Postpaid perlu membayar RM10 untuk yuran pendaftaran.
 7. Adakah terdapat bayaran pendahuluan untuk promosi ini?
  Pelanggan baharu redONE Postpaid perlu melakukan bayaran pendahuluan RM100 manakala pelanggan port-masuk (MNP) redONE Postpaid pula perlu melakukan bayaran pendahuluan RM50.
 8. Adakah saya akan terikat dengan kontrak sekiranya mendaftar ke promosi ini?
  Tempoh kontrak pelanggan redONE Postpaid adalah 6 bulan untuk nombor biasa, dan 24 bulan untuk nombor khas.
 1. Pelanggan redONE Prepaid perlu membuat bayaran pendahuluan RM180 selepas membeli pek permulaan untuk menerima 1 (satu) helai jersi Sabah FC secara percuma.
 2. Pelanggan redONE Prepaid akan menerima kredit PERCUMA RM5 sebulan yang akan diberikan setiap bulan selama tempoh 6 bulan.
 3. Dengan kredit PERCUMA RM5, pelanggan redONE Prepaid masih perlu tambah nilai setiap bulan untuk mengekalkan tempoh sah kad SIM.
 4. Penggunaan internet dan panggilan tanpa had redONE Prepaid adalah tertakluk pada dasar penggunaan saksama (FUP) yang dinyatakan di redONE.com.my
 5. Pelanggan yang mendaftar pelan redONE Postpaid akan menerima 1 (satu) helai jersi original Sabah FC.
 6. Semua harga yang dipaparkan untuk pelan redONE Postpaid tidak termasuk cukai perkhidmatan. Pelan redONE Postpaid hanya boleh dilanggan oleh pelanggan talian baru dan port-masuk (MNP) individu. Caj akses bulanan pelan redONE Postpaid hanya untuk kombo internet kelajuan tinggi, kombo redDATA dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian di Malaysia dan talian tetap, bukan untuk panggilan video atau panggilan suara ke nombor khas.
 7. Pelanggan baharu redONE Postpaid perlu melakukan bayaran pendahuluan RM100 dan yuran pendaftaran sebanyak RM10 manakala pelanggan port-masuk (MNP) redONE Postpaid pula perlu melakukan bayaran pendahuluan RM50 dan yuran pendaftaran RM10.
 8. Tempoh kontrak pelanggan redONE Postpaid adalah 6 bulan untuk nombor biasa, dan 24 bulan untuk nombor khas.
 9. Tempoh kontrak pelanggan redONE Postpaid adalah 6 bulan untuk nombor biasa, dan 24 bulan untuk nombor khas.
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM