Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

PERJALANAN DENGAN MUDAH KE 7 NEGARA ASIA HANYA DENGAN SATU KAD SIM DATA 4G LTE

Boleh didapati di semua Kedai Premier dan Cawangan redONE di seluruh negara.

Dapatkan Data Berkelajuan Tinggi tambahan untuk pelan tanpa had anda hari ini!

Untuk mendaftar pelan redONE dalam talian sekarang, klik butang daftar atau imbas kod QR
Isi borang hubungan dan kami akan menghubungi anda tidak lama lagi

* Untuk senarai penuh negara dan caj panggilan masing-masing, sila semak di sini. *Semua harga yang dinyatakan tidak termasuk Cukai Perkhidmatan, hanya terpakai untuk pengguna Pascabayar redONE.

Semak Liputan

Dikuasakan oleh Celcom Axiata, pengguna redONE kami dapat menikmati rangkaian rangkaian terluas dan terbaik yang sama di seluruh Malaysia.

Cari Ejen

Lawati salah satu ejen atau rakan kongsi kami yang dilantik di rantau anda.

 • Bagaimanakah data tanpa had berfungsi?
  Selepas kuota data yang diperuntukkan digunakan sepenuhnya, kelajuan data akan dikurangkan kepada 128kbps.
 • Bilakah ia dianggap sebagai hari pertama menggunakan kad SIM saya?
  Hari pertama penggunaan kad SIM akan bermula dari hari anda berjaya memasukkan dan mengaktifkan kad SIM. Oleh itu, adalah sangat dicadangkan anda memasukkan dan mengaktifkan kad Travel SIM sebaik sahaja anda selamat tiba di destinasi anda.
 • Bagaimanakah cara mengaktifkan kad Travel SIM saya?
  Untuk mengaktifkan kad Travel SIM anda, sila rujuk kepada arahan mudah yang dinyatakan di dalam pek kad SIM.
 • Bolehkah saya membuat panggilan antarabangsa?
  Malangnya, anda tidak akan dapat membuat sebarang panggilan keluar kerana SIM Perjalanan ini ialah kad SIM Perjalanan data sahaja.
 • Apakah yang berlaku jika saya menerima kad SIM yang rosak?
  Sangat tidak mungkin anda akan menerima kad SIM yang rosak. Walau bagaimanapun, jika anda mengalami sebarang isu, ia mungkin disebabkan oleh isu konfigurasi seperti tetapan APN, operator rangkaian dsb. Walau bagaimanapun, jika anda mengesyaki bahawa kad SIM anda rosak, sila berikan kami Nombor Siri kad SIM anda untuk kami periksa dengan lebih lanjut. Setelah mengesahkan bahawa tiada data digunakan atau jumlah penggunaan data kurang daripada 100 MB, kami akan memberikan anda bayaran balik penuh.
 • Siapa yang boleh saya hubungi jika saya mempunyai sebarang soalan atau jika saya menghadapi kesukaran semasa menggunakan kad SIM?
  Untuk sebarang isu berkaitan kad SIM, sila hubungi Careline kami yang telah dibuat semula melalui e-mel di careline@redonemobile.com.my atau hantarkan teks WhatsApp kepada kami di +6011 5500 1909 dan berikan kami Nombor Siri kad SIM anda. Penjagaan Pelanggan kami dengan senang hati akan membantu anda dengan segera.
 • Semua harga yang dipaparkan termasuk Cukai Perkhidmatan.
 • Selepas penggunaan 100% kuota data yang diperuntukkan, penggunaan data seterusnya akan dikurangkan pada kelajuan 128kbps.
 • Kad Travel SIM ini hanya untuk penggunaan data sahaja. Pelanggan tidak akan dapat membuat sebarang panggilan keluar kerana ini adalah kad SIM Perjalanan data sahaja.
 • Dengan memasukkan kad SIM dan menghidupkan telefon, kad SIM akan diaktifkan secara automatik.
 • Sila rujuk kepada ‘Arahan Penggunaan’ dalam pek kad SIM sekiranya anda menghadapi sebarang kesukaran untuk mengakses Internet.
 • Kad Travel SIM ini tidak boleh dikembalikan atau ditukar dengan wang tunai atau sebarang produk lain. Tiada bayaran balik untuk sebarang nilai yang tidak digunakan selepas kehilangan, kerosakan, tamat tempoh atau penamatan kad.
 • Untuk permintaan bayaran balik, redONE Network Sdn Bhd berhak menyemak semua permintaan dan memutuskan sama ada bayaran balik akan diberikan untuk kad SIM yang hilang atau rosak
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM