Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Peraduan Imbas & Menang Angpow redONE

Puchong – redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar di Malaysia, meraikan Tahun Baharu Cina ini bersama orang ramai di Malaysia dengan Peraduan Imbas & Menang Angpow redONE yang akan berlangsung dari 12 hingga 26 Februari 2021. Dengan memberikan lebih RM30,000 hadiah wang tunai berserta barangan eksklusif redONE, peraduan ini akan menyaksikan 36 pemenang setiap hari sepanjang tempoh peraduan. Hadiah harian ialah satu (1) RM288, lima (5) RM188, sepuluh (10) RM88, dan dua puluh (20) barangan eksklusif.

Untuk menjadi peserta peraduan ini, mana-mana warganegara atau penduduk Malaysia boleh mendapatkan pek percuma redONE Angpow (paket wang) daripada senarai Cawangan dan rakan jualannya di seluruh negara. Terdapat kod QR pada setiap paket dan yang diperlukan hanyalah imbasan menggunakan telefon pintar di mana pengguna akan dibawa ke halaman borang peraduan untuk menjawab beberapa soalan mudah. Setiap penyertaan ke-18 akan disenarai pendek sebagai pemenang setiap hari, dan redONE akan menghubungi peserta yang bertuah.

Tahun Baharu Cina tahun ini berbeza daripada tahun lalu di mana rumah terbuka dan perhimpunan besar adalah pemandangan biasa dalam menyambut hari pertama musim bunga dalam kalendar lunar. Walau bagaimanapun, akan ada pemberian Angpow dan di sinilah redONE bertujuan untuk menambah nilai tambahan dalam adat tradisional berkat ini. “Walaupun sambutan dimeriahkan tahun ini, pemberian Angpow masih diharapkan dalam kalangan ahli keluarga dan rakan rapat. Kami berharap peraduan ini akan dengan cara tersendiri, membawa lebih banyak kegembiraan dan harapan untuk rakyat Malaysia.” kata CEO redONE Farid Yunus.

Ketahui lebih lanjut tentang peraduan ini di redONE.com.my

Mengenai redONE

Ditubuhkan pada 2012, redONE ialah Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) pertama di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan pascabayar mampu milik dan terkenal dengan rancangannya yang bermula dari serendah RM8 sebulan. Dengan menggunakan infrastruktur 4G LTE terluas pengendali rangkaian mudah alih utama, pelanggan redONE boleh mengharapkan untuk menikmati sambungan internet yang lancar dan panggilan suara tanpa gangguan di seluruh Malaysia pada harga yang mesra bajet. Memenangi pelbagai anugerah untuk amalan dan nilainya, redONE kini beroperasi di Malaysia dan Singapura dan mempunyai rancangan bercita-cita tinggi untuk berkembang ke bahagian lain di ASEAN dalam masa terdekat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM