Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE Beri Hadiah dan Insentif Tunai Bernilai Lebih RM1.5 Juta kepada Rakan Jualan

Genting Highlands – redONE Network Sdn Bhd (redONE), operator rangkaian mudah alih maya terbesar (MVNO), telah menganjurkan Star Nite tahunan 2024 sebagai tanda penghargaan terhadap pencapaian rakan kongsi di Pusat Konvensyen Antarabangsa Genting (GICC), Genting Highlands pada 20 Januari 2024. Bertemakan ‘Asean’, malam berprestij ini menyaksikan lebih daripada RM1.5 juta nilai hadiah dan insentif tunai diberikan sebagai penghormatan terhadap pencapaian dan prestasi luar biasa rakan jualan redONE sepanjang tahun 2023.

Malam tersebut bermula dengan persembahan kumpulan muzik secara langsung yang memukau dan tarian singa yang penuh tenaga oleh pasukan Tarian Singa Master Siow yang terkenal, dan menyaksikan kehadiran luar biasa lebih daripada 1200 tetamu terhormat, termasuk pasukan pengurusan atasan redONE Malaysia, Thailand dan Singapura serta rakan jualan dan strategiknya.

Acara tersebut mempamerkan pencapaian lebih daripada 50 rakan jualan di seluruh negara dalam 12 kategori yang merangkumi Rakan PraBayar dan PascaBayarRakan Niaga Prabayar dan Pascabayar, Jualan Kebangsaan dan Wilayah, Pengedar, Perekrutan Penasihat Jualan, Pusat Premier dan Pusat Kejiranan, hanya untuk menyebut beberapa, di mana lebih daripada RM500,000 insentif tunai diberikan.

Acara kemuncak tertumpu pada acara pemberian hadiah utama yang dinantikan iaitu, Car Bonanza Giveaway, di mana 20 kereta baru dan motosikal elektrik bernilai hampir RM900,000 diberikan kepada rakan jualan yang layak yang telah menunjukkan prestasi luar biasa pada tahun 2023. Kenderaan yang diberikan termasuk BYD ATT03 (x2), Blue Shark EV Bike (x10), Perodua Bezza (x4) dan Perodua Ativa (x4). Rakan Jualan redONE yang mencapai prestasi cemerlang dan layak untuk Kategori Premier Car Bonanza, Ong Yue Lun dari NTT Global Marketing dan Tay Sock Yoon dari Kesh Communications di Melaka, masing-masing memenangi BYD ATTO 3 yang sangat diidamkan. Beberapa putaran cabutan bertuah juga diadakan di mana lebih daripada 30 pemenang membawa pulang peranti bernilai lebih daripada RM135,000.00.

Inisiatif menarik baru untuk tahun 2024 turut diumumkan semasa acara tersebut, termasuk pengumuman kerjasama dengan bekas pemain bola sepak lagenda Malaysia, Safee Sali, yang akan menjadi Duta Jenama redONE. Kerjasama yang melibatkan ikon bola sepak ini akan melibatkan aktiviti-aktiviti mempromosikan pelan tanpa had UX50 redONE Postpaid yang memberikan pelanggan ganjaran jersi eksklusif Safee Sali. Hasil dari penjualan pelan posbayar untuk Safee Sali ini akan disumbangkan kepada Pusat Permata Kurnia, sebuah sekolah pendidikan khas di bawah kelolaan Kementerian Pendidikan. Dalam pada itu, redONE juga telah menyatakan komitmen untuk terus bekerjasama dengan kelab bola sepak Liga Super Malaysia yang terkemuka, PDRM FC, selepas kerjasama yang berjaya selama 4 tahun, yang mempamerkan komitmen syarikat untuk menyumbang kepada pertumbuhan sukan di negara ini.

Tahun 2024 akan menyaksikan redONE menjalani Penyegaran Jenama sebagai sebahagian daripada kempen jenama baru, untuk lebih selaras dengan audiens sasarannya dan kekal relevan dalam pasaran telekomunikasi yang sentiasa berubah. Selain itu, syarikat juga telah mendedahkan pelan posbayar dan pra bayar 5G yang baru dan menarik yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Maklumat lanjut mengenai perkara tersebut akan dikongsi melalui platform rasmi syarikat.

Dalam ucapannya kepada tetamu semasa majlis tersebut, Ameen Amaendran, Ketua Pegawai Eksekutif redONE, menyatakan rasa terima kasih kepada rakan niaga atas komitmen mereka yang kukuh.

“Terima kasih kerana menjadi daya pemacu kejayaan redONE. Kami berharap perayaan ini bukan hanya sebagai platform ganjaran bagi ketekunan yang rakan niaga kami tunjukkan sepanjang 2023, tetapi juga sebagai pemacu motivasi untuk memberikan yang terbaik. Bersama-sama dalam perjalanan ini, kita akan berusaha untuk kecemerlangan dan mencapai kejayaan yang lebih besar. Ini akan membuka jalan untuk pencapaian yang lebih besar pada masa depan.”

Mereka yang berminat untuk mengetahui cara untuk menyertai redONE sebagai rakan niaga boleh melawat redone.com.my atau menghubungi Pengurus Saluran pasukan jualan redONE di pejabat negeri masing-masing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM