Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

Pelan Pascabayar redONE MyCARE50U dilancarkan dengan Perlindungan Takaful Percuma

redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar ASEAN sedang bekerjasama dengan Hong Leong MSIG Takaful Berhad (HLM Takaful) untuk memperkenalkan pelan pascabayar eksklusif dengan perlindungan Takaful.

Selaras dengan falsafah korporat ‘menyampaikan perkara yang benar-benar penting dengan cara yang paling praktikal’, redONE secara rasmi melancarkan pelan pascabayar MyCARE 50U baharu pada 25 November 2021. Majlis itu diserikan oleh Ketua Pegawai Eksekutif redONE Farid Yunus, Ketua Pegawai Eksekutif HLM Takaful Mohd Asri Omar, Ketua Pegawai Jualan redONE Ben Teh dan Ketua Pegawai Jualan HLM Takaful Yassir Azlin bin Abdul Ghafar.

Selain menawarkan perkhidmatan teras hariannya, redONE berusaha untuk memberikan nilai tambah kepada pelanggan dengan melindungi mereka dengan perlindungan tambahan dalam kehidupan. Pada kos mampu milik RM50 sebulan, pelan pascabayar MyCARE50U menawarkan data tanpa had pada 3Mbps, 10GB data berkelajuan tinggi dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Selain itu, pelanggan juga ditawarkan pakej Takaful dengan perlindungan RM10,000 sekiranya berlaku kematian atau hilang upaya menyeluruh dan kekal. Selain itu, ia juga menyediakan perlindungan untuk hilang upaya separa kekal, kematian akibat kemalangan, hilang upaya menyeluruh dan kekal akibat kemalangan, penyakit kritikal dipercepatkan dan perbelanjaan pengebumian.

Pelanggan pelan pascabayar MyCARE50U boleh mendaftar untuk pakej Takaful ini melalui Eksekutif Pembangunan Perniagaan HLM Takaful di bawah Jabatan Perkaitan. Eksekutif yang bertanggungjawab ialah:

(a) Adika Bin Yusuff
Alamat e-mel: TAdika Yusuf@takaful.hong leong.com.my
Nombor telefon: +6014-5064 764
(a) Zakwan Bin Zainuddin
Alamat e-mel: Zakwan@takaful.hongleong.com.my
Nombor telefon: +6012-3314 815

Selepas pendaftaran, perlindungan Takaful akan bermula sebulan selepas tarikh pengaktifan MyCare50U. Tempoh kontrak perkhidmatan minimum pelan adalah 12 bulan dan setiap pelanggan hanya layak mendapat satu pakej Takaful kerana sijil ditandakan pada Kad Pengenalan Pendaftaran Negara (NRIC) pelanggan. Untuk maklumat lanjut, sila layari redONE.com.my/promotion/mycare50uatau hlmtakaful.com.my

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM