Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE Memberi Ganjaran kepada Rakan Kongsinya dengan Wang Tunai dan Kereta sebagai Makan Malam Penghargaan

Kuala Lumpur – redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar ASEAN, mengadakan makan malam penghargaan rakan kongsi tahunannya, redONE Star Nite 2022 pada 22 Januari. Acara hebat itu diadakan di Pusat Konvensyen KLCC untuk meraikan pencapaian dan prestasi cemerlang rakan jualannya pada 2021 dan memperingati ulang tahun ke-10 syarikat dengan malam ganjaran dan persembahan.

Dimulakan dengan tarian singa oleh rombongan Tarian Singa Wan Seng Hang yang terkenal, redONE Star Nite 2022 telah dihadiri oleh lebih 1,100 rakan jualan dan strategik bersama pasukan pengurusan kanan redONE. Sepanjang makan malam 9 hidangan itu, lebih daripada RM500,000 insentif tunai telah diberikan kepada 53 rakan jualan untuk prestasi cemerlang mereka dalam 12 kategori termasuk Jualan Teratas Nasional dan Serantau, Pengambilan Penasihat Jualan Tertinggi. Beberapa pusingan cabutan bertuah turut dijalankan di mana 120 pemenang bertuah membawa pulang gajet, baucar dan kredit eWallet bernilai RM120,000.

Dalam acara itu, redONE turut menampilkan tajaan 2022 untuk 2 kelab bola sepak tempatan iaitu PDRM FC dan Sabah FC. Setiap pasukan mempamerkan kemahiran mereka di atas pentas kepada orang ramai yang bertepuk tangan. Pelbagai perkongsian strategik turut dipaparkan dan diperkenalkan semasa makan malam itu.

Kemuncak acara itu ialah Pemberian Bonanza Kereta yang dinanti-nantikan di mana 20 kereta baharu telah diberikan kepada rakan jualan yang layak dalam cabutan bertuah ini. Satu (1) tiket cabutan bertuah Car Bonanza diberikan kepada setiap rakan jualan untuk setiap 100 talian pascabayar yang diaktifkan sepanjang tahun 2021. Kereta yang diberikan ialah BMW X1 (2 unit), Mitsubishi Triton (2 unit), Proton X70 (2 unit), Proton X50 (2 unit), Perodua Ativa (2 unit), Perodua Bezza (10 unit).

Ketua Pegawai Jualan redONE Ben Teh, mengucapkan terima kasih kepada rakan kongsi atas dedikasi berterusan mereka terutamanya sepanjang masa pandemik yang mencabar. He announced the sales strategies and sales target of RM600 million for 2022. ‘Tahun lepas merupakan tahun yang mencabar bagi kita semua, namun begitu, kita mencapai banyak sasaran dan saya percaya tahun 2022 akan menjadi tahun yang lebih hebat untuk kita.’ kata Ben.

‘Kami berbangga kerana telah melancarkan perkhidmatan kami di luar Malaysia, ke Singapura dan Thailand dalam tempoh 10 tahun pertama penubuhan kami. Melangkah ke hadapan, kami sedang berusaha untuk memulakan perniagaan di Filipina dan Indonesia tahun ini, diikuti oleh negara ASEAN lain dalam masa terdekat.’ kata Ketua Pegawai Eksekutif redONE Farid Yunus mengenai hala tuju syarikat dan rancangan pengembangan serantau di Asia Tenggara.

Ahli pengurusan tertinggi redONE melambungkan ‘yee sang’ semasa Star Nite 2022
Persembahan tarian singa semasa acara tersebut
Rakan kongsi jualan redONE menerima insentif tunai RM500,000 semasa Star Nite 2022
Seramai 20 rakan jualan redONE memenangi Hadiah Bonanza Kereta
redONE menaja PDRM FC dan Sabah FC pada musim bola sepak 2022
Tee Yew Yaw (COO redONE), Ben Teh (CSO), dan Farid Yunus (CEO) (K-R dalam warna merah) bergambar semasa Star Nite 2022
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM