Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE mencari bakat dalam Program Perantis

PETALING JAYA, 9 SEPT 2021- redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar di ASEAN, sedang mencari untuk mengupah bakat yang boleh membantu dan meningkatkan pertumbuhan pesat syarikat. Dengan itu, Program Perantis redONE telah dilancarkan dengan matlamat untuk mengambil 500 perantis pembangunan perniagaan di seluruh negara.

Sebagai salah satu pengendali telekomunikasi yang paling agresif dan inovatif di Malaysia, redONE sedang giat mengembangkan perniagaannya di peringkat nasional dan antarabangsa. Membina pertumbuhan hasil yang kukuh setiap tahun sejak penubuhannya, redONE membuka cabang kepada perkhidmatan bukan telco dan berkembang ke negara jiran. Oleh itu, redONE sedang mencari lepasan sekolah yang optimis, bersemangat dan bermotivasi tinggi serta graduan baru untuk menyumbang kepada pencapaian yang lebih besar. Pemohon yang berjaya ke program ini akan ditawarkan pakej imbuhan yang menarik untuk menjalani perantisan berbayar dan dirancang dengan betul selama 6 bulan. Selepas tamat program, mereka akan ditawarkan jawatan tetap yang berkaitan dalam syarikat.

Perantis redONE boleh mengharapkan untuk mempelajari pelbagai jenis kemahiran yang berkaitan dengan pembangunan perniagaan, jualan dan pemasaran. Antara tanggungjawab bagi mereka yang terpilih menyertai program ini termasuklah menjalankan promosi, mengendalikan jerayawara, mencipta dan membuat susulan terhadap petunjuk jualan, menjana laporan jualan dan banyak lagi. Perantis akan diberi gaji bulanan sehingga RM5,000 termasuk gaji pokok, pelbagai elaun dan insentif. Terdapat kekosongan di seluruh negara, dan perantis akan ditempatkan sewajarnya berdasarkan lokasi mereka.

“Kami teruja untuk mengumumkan Program Perantis redONE kerana ia bukan sahaja menyediakan pekerjaan kepada belia Malaysia, tetapi ia juga membolehkan mereka mempelajari set kemahiran baharu sambil mendapat gaji. Saya percaya program ini dengan cara tersendiri, akan menyumbang kepada pemulihan ekonomi negara kita.” kata Ben Teh, Ketua Pegawai Jualan redONE.

Untuk mengetahui lebih lanjut atau mendaftar, sila layari redONE.com.my/About_Us/Careers/redONEApprentice

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM