Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

PELANCARAN PRABAYAR redONE BEYONDLITE

PUCHONG JAYA, 17 OGOS 2021 – redONE Network Sdn Bhd (Malaysia) mengumumkan pelancaran redONE Prabayar BeyondLite.

Untuk menyediakan alternatif sambungan mudah alih mampu milik semasa masa pandemik ini yang sesuai dengan pengguna yang mementingkan bajet, redONE Network Sdn Bhd (redONE) melancarkan pelan prabayar serba baharu yang dipanggil BeyondLite pada 16 Ogos 2021.

Pelan prabayar baharu ini bukan sahaja menawarkan kredit RM30 percuma, tetapi juga panggilan tanpa had percuma kepada pengguna prabayar redONE yang lain. Dengan pek permulaan prabayar berharga RM10 sahaja, pelanggan boleh menikmati kredit percuma RM30, yang akan dikreditkan RM5 sebulan dalam tempoh 6 bulan. Pek prabayar juga membolehkan pelanggan menikmati tempoh sah 30 hari dengan jumlah tambah nilai minimum RM10 sebulan.

Selain itu, jika pengguna memerlukan lebih banyak data dan panggilan untuk nombor prabayar mereka, redFAST30 ialah satu lagi pelan tambah nilai hebat yang boleh mereka gunakan. Pelan tambah nilai hanya RM30 sebulan menawarkan pelanggan 30GB data berkelajuan tinggi, panggilan tanpa had ke semua rangkaian, dan 10GB internet asas yang semuanya sah selama 30 hari.

Selain daripada redFAST30, pelanggan prabayar BeyondLite juga boleh membeli redBOOSTER untuk menikmati tambahan 10GB data berkelajuan tinggi pada hanya RM10, bersama-sama dengan semua perkhidmatan nilai tambah redONE yang lain seperti redSOCIAL, redVIDEO, redCALL, redMUSIC dan redSMS .

Dengan pelan prabayar BeyondLite baharu dan tambah nilai baharu serta pilihan VAS, redONE berharap ia akan membantu komuniti setempat untuk berhubung dengan lebih baik pada harga mampu milik serta-merta tidak kira di mana mereka berada di Malaysia.

Jika anda berminat dengan pelan ini, anda boleh mendapatkan pek permulaan anda hari ini di mana-mana pengedar Prabayar redONE di seluruh negara. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pelan prabayar baharu kami yang mampu milik, BeyondLite, sila layari redONE.com.my/redONEPrepaid atau hubungi 1300 11 0088*, redONE Careline: 1909*

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM