Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE Bekerjasama dengan Sinar Harian untuk Perkongsian Digital

Kuala Lumpur – redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar ASEAN, telah merasmikan perkongsian dengan agensi berita Melayu terkemuka Malaysia Sinar Harian dalam inisiatif dipacu jualan yang menyasarkan pembaca dalam talian Sinar Harian. Majlis yang diadakan pada 28 Jun 2022 di ibu pejabat korporat redONE telah dihadiri oleh Ketua Pegawai Eksekutif redONE Farid Yunus, Ketua Pegawai Jualan Ben Teh, COO Tee Yew Yaw, manakala Sinar Harian diwakili oleh Timbalan Pengerusi Kumpulan Karangkraf Dato’ Muhd ​​Nasir bin Haji Hamzah , Pengurus Besar Sinar Harian Jualan Media Airol Fadley Limin, dan Pengurus Besar Operasi Naquiah Binti Muhamad Noor.

Kerjasama selama 18 bulan ini akan menyaksikan Sinar Harian mempromosikan perkhidmatan redONE pada platform dalam taliannya, yang mempunyai lebih 6.6 juta pelawat bulanan unik, manakala redONE akan menyediakan aset pemasaran digital dan pembayaran komisen kepada Sinar Harian untuk pendaftaran talian yang berjaya. Program Perusahaan Digital ini merupakan inisiatif berterusan oleh redONE untuk menyediakan pelanggan telco baharu melalui perkongsian dengan syarikat media di seluruh Malaysia.

“Kami berbangga dapat bekerjasama dengan Sinar Harian kerana ia adalah syarikat media yang sangat terkenal. Saya percaya bahawa bergerak ke hadapan dalam perniagaan secara digital adalah cara untuk pergi dan kerjasama ini pasti akan memberi manfaat bersama kepada kedua-dua organisasi kita. Kami mengharapkan perkongsian yang berjaya dan membuahkan hasil dengan Sinar Harian.” kata Ketua Pegawai Eksekutif redONE, Farid Yunus, dalam ucapannya.

Di bawah Program Perusahaan Digital, Sinar Harian berhak menerima pelbagai aliran hasil daripada redONE. Ini termasuk insentif pendahuluan sekali sahaja, insentif port-in MNP dan komisen berulang untuk setiap pelanggan redONE yang didaftarkan di bawah program khas ini.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM