Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE Mengekalkan Harga Di Tengah-tengah Kenaikan Harga Negara

Kuala Lumpur – redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar ASEAN, telah melancarkan pelan pascabayar Amazing baharunya dengan tawaran internet yang lebih besar sambil mengekalkan harga mampu milik yang sama. Pelan pascabayar Amazing58 dan Amazing38 kini menawarkan sehingga 65GB data dengan panggilan domestik percuma tanpa had.

Di tengah-tengah peningkatan kadar inflasi di negara ini, redONE memutuskan untuk melancarkan pelan pascabayar baharu pada 4 Julai 2022 dengan lebih banyak data dan tanpa kenaikan harga, bagi meringankan beban orang ramai khususnya golongan B40 yang paling terjejas. Amazing38 redONE hadir dengan jumlah data yang tepat untuk pengguna purata pada 38GB, bersama-sama dengan panggilan tanpa had hanya RM38 sebulan. Bagi pengguna internet yang lebih berat, pelan Amazing58 menawarkan 65GB data, juga dengan panggilan tanpa had, pada RM58 sebulan. Kedua-dua pelan ini tidak terikat dengan kontrak, dan ini membolehkan pelanggan baharu mencuba perkhidmatan redONE dengan lebih yakin.

Selain daripada pelan pascabayar baharu, pelanggan redONE kini juga boleh menikmati kadar Tambah Nilai Data yang lebih murah dengan memilih untuk membeli 10GB data berkelajuan tinggi pada RM30, 5GB pada RM20, 2GB pada RM15, atau 1GB pada RM10. Kadar telah dikurangkan pada 1 Julai 2022 untuk menjadikan akses internet lebih berpatutan untuk orang ramai.

“Pelan pascabayar Amazing terbaru kami direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelanggan yang mementingkan bajet yang memerlukan data tambahan. Dalam tempoh 10 hari selepas pelancaran, kami telah menerima lebih daripada lima ribu pendaftaran untuk kedua-dua pelan ini sahaja. Kami benar-benar mengambil berat tentang kadar inflasi yang membimbangkan, dan kami komited untuk menawarkan pelan pelanggan kami yang bernilai untuk wang dan kami menjangkakan ini akan diterima dengan baik oleh pasaran.” kata CEO redONE Farid Yunus.

redONE juga memperingati ulang tahun ke-10 sejak pelan pertama RM8 dilancarkan, yang kekal sebagai pelan pascabayar terendah dalam pasaran sehingga hari ini. Pelan Amazing baharu boleh didapati di semua rakan jualan redONE di seluruh negara, atau melalui pendaftaran sendiri pelanggan di redonemobile.com.my.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM