Urus akaun anda dengan mudah, bayar bil dan dapatkan ganjaran dengan redONE 1App.

redONE Sambut Merdeka ke-65 dengan RM65K untuk Pelanggan

Kuala Lumpur – redONE Network Sdn Bhd (redONE), Operator Rangkaian Maya Mudah Alih (MVNO) terbesar ASEAN, meraikan bulan Merdeka bersama pelanggannya dengan memberikan hadiah bernilai RM65,000 kepada pemenang bertuah dalam hadiah redONE Senang Menang Merdeka. Pelanggan yang mendaftar talian baharu atau port-in ke redONE Pascabayar pada pelan minimum RM8 antara 1 – 31 Ogos 2022 akan berpeluang memenangi hadiah menarik termasuk motosikal Yamaha NMAX dan Lagenda 115z, iPhone 13, iPad 10.2, baucar beli-belah AEON dan banyak lagi!

Pada tahun ini, redONE juga meraikan ulang tahunnya yang ke-10 dan kempen ini bertujuan untuk mewujudkan keterujaan di kalangan rakyat Malaysia dalam peraduan ringkas namun bermanfaat ini yang selaras dengan slogan syarikat ‘Kembali kepada Asas’. Pelan pascabayar redONE direka bentuk dengan mudah di mana pelanggan ditawarkan pelan mampu milik yang berbaloi. Pelan Amazing38 yang baru dilancarkan didatangkan dengan 38GB data dan panggilan tanpa had serta berharga RM38 sebulan manakala pelan Amazing58 didatangkan dengan 65GB data dan panggilan tanpa had dengan hanya RM58 sebulan. Pilihan lain yang popular ialah pelan data dan panggilan tanpa had Hybrid50U yang berharga hanya RM50 sebulan. Pelan ini datang tanpa kontrak dan memberi manfaat kepada pelanggan dari semua lapisan masyarakat terutamanya pada masa ekonomi ini dengan kemampuan mereka, disokong oleh liputan rangkaian yang boleh dipercayai. Pelan di atas boleh didaftarkan melalui proses On-Boarding Digital redONE melalui pendaftaran sendiri atau di mana-mana rakan jualan redONE di seluruh negara.

“Dalam meraikan ulang tahun ke-10 kami tahun ini, kami ingin merakamkan penghargaan kepada pelanggan kami dan semua rakyat Malaysia yang telah menyokong kami. Kami akan terus berusaha untuk menghasilkan perkhidmatan dan inisiatif yang lebih baik yang mengujakan masyarakat seperti pemberian redONE Senang Menang Merdeka.” kata CEO redONE Farid Yunus.

Pelan pascabayar redONE boleh didapati di semua rakan jualan redONE di seluruh negara, atau melalui pendaftaran sendiri pelanggan di redONE.com.my.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
English Language
Bahasa Malaysia
Malaysia Flag
Singapore Flag
Thailand Flag

EN | BM